Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!

Weekend majowy w pełni, a pogoda zachęca do grillowania. Może zamiast tradycyjnych przysmaków, na ruszt warto wrzucić gęś.

W Internecie przepisów nie brakuje, my proponujemy gęś w korzennych przyprawach. Wyśmienita gęś urzekła uczestników akademii kulinarnej Kulinare swoim delikatnym wypieczonym smakiem.

Można stwierdzić, że ilu kucharzy tyle dań z gęsi. Dziś poznamy kuchnię jednego z najlepszych w naszym kraju, człowieka, który wiele razy stawał w konkursowe. Pomimo, że to postać niemedialna, to warto zasmakować się w jego gotowaniu. Zapraszam na Sałatkę z wędzonym filetem z gęsi na ziemi z pumpernikla według szefa kuchni w restauracji Dystrykt One w Krakowie – Michała Góry.