Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!

Po raz kolejny spotykamy się z wyśmienitym kucharzem jakim niewątpliwie jest Karol Okrasa, bardziej znany wszystkim jako kucharz z Kuchni Lidla. Każde jego danie ma niepowtarzalny smak, który zadowoli podniebienie najbardziej wybrednego smakosza. I tak przedstawiamy sposób na przygotowanie pieczonych udek gęsi na sianie z cydrem i jabłkami.

Adam Chrząstowski to wybitny kucharz, zanim na stałe wrócił do Polski gotował m.in. w Szwajcarii i w Chinach. Doświadczeniem, które przywiózł z zagranicznych wojaży dzieli się w znanym telewizyjnym programie kuchnia plus oraz we własnej krakowskiej restauracji. Dziś w kuchni mistrzów bardzo wykwintne danie: pierożki z gęsich żołądków w mozaice fasolek.