Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!

„Gęś według kulinarnych mistrzów” przedstawi wam prawdziwego znawcę sztuki…nie tylko tej kulinarnej. Nasz dzisiejszy przewodnik po kuchni z wykształcenia jest absolwentem Akademii Sztuk Pięknych i  to pewnie dlatego wszystkie jego potrawy są niesamowicie dopracowane i zrobione z najwyższym kunsztem jak na artystę przystało.

Weekend majowy w pełni, a pogoda zachęca do grillowania. Może zamiast tradycyjnych przysmaków, na ruszt warto wrzucić gęś.

W Internecie przepisów nie brakuje, my proponujemy gęś w korzennych przyprawach. Wyśmienita gęś urzekła uczestników akademii kulinarnej Kulinare swoim delikatnym wypieczonym smakiem.