Kulinarny konkurs
Ruszają przygotowania do corocznej akcji Gęsina na Świętego Marcina, a Stowarzyszenie Zachodniopomorskie Smaki Slow Food Szczecin organizuje konkurs kulinarny.
Ruszają przygotowania do corocznej akcji Gęsina na Świętego Marcina, a Stowarzyszenie Zachodniopomorskie Smaki Slow Food Szczecin organizuje konkurs kulinarny.
W cyklu „Gęś według kulinarnych mistrzów” przedstawiamy danie przygotowane przez wybitnego kucharza, uczestnika wielu kulinarnych programów- Mikołaja Reya. A będzie to gęś po normandzku.
Dziś w cyklu „Gęś według kulinarnych mistrzów” potrawa tradycyjna, smakołyk wywodzący się prosto z Kaszub, a będzie nią nic innego jak okrasa z gęsi. Przepis ten jest inspiracją syna sławnego ojca, a gotowanie w tej rodzinie jest tradycją rodzinną. O kim mowa? Przedstawiamy mistrza kuchni Jakuba Kuronia.
Dziś w cyklu „Gęś według kulinarnych mistrzów” potrawa tradycyjna, smakołyk wywodzący się prosto z Kaszub, a będzie nią nic innego jak okrasa z gęsi. Przepis ten jest inspiracją syna sławnego ojca, a gotowanie w tej rodzinie jest tradycją rodzinną. O kim mowa? Przedstawiamy mistrza kuchni Jakuba Kuronia.